مطالبی در خصوص مصرف چای


::: چای کوهی ویروس ایدز را از بین می برد


تحقیقات جدید دانشمندان نشان می دهد که چای کوهی (هوفاریقون) می تواند ویروسها را از بین ببرد و حتی روی ویروس بیماری
AIDS نیز اثر دارد.
خاصیت چای کوهی ویروس ایدز را از بین می بردویروس کشی و تقویت کنندگی چای کوهی باعث شده که بیماران مبتلا به ایدز از این گیاه برای تقویت سیستم دفاعی بدن استفاده کنند.

چای کوهی با نام علمی (
Hypericum perfratum) گیاهی است که معمولا به صورت خودرو در میان مزارع گندم و ذرت یافت می شود و به مقدار زیاد در آمریکا و اروپا پرورش می یابد و در ایران در دامنه کوههای البرز، چالوس، مازندران و نقاط غرب ایران به حد زیادی می روید.
گلهای این گیاه به رنگ سفید یا زرد است که در بالای ساقه به صورت مجتمع به چشم می خورد که این گلها کمی معطر و دارای بوی مخصوصی است.
چای کوهی از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و خواص درمانی بسیاری دارد این گیاه ضد کرم معده و روده است و گرفتگی صدا را باز می کند.
این گیاه برای درمان مرض کزاز بکار می رود و اگر برگ آن را به صورت پودر روی زخمهای عمیق بپاشید این نوع زخمها را خوب می کند.
چای کوهی درمان کننده بیماری مننژیت است؛ درد پشت و گردن و خشکی گردن را درمان می کند و ضدافسردگی است.
این گیاه اشتها را باز می کند بنابراین می توان آنرا به بچه ها و افراد مسن که اشتها ندارند داد. کسانی که از داروهای آسم و ضدسرماخوردگی و حساسیت استفاده می کنند نمی توانند چای کوهی مصرف کنند

::: عصاره چای سبز به عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در فراورده‌های آرایشی قابل استفاده است

یافته‌های محققان ایرانی نشان داد: عصاره چای سبز می‌تواند به عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی در محصولات آرایشی جایگزین آنتی‌اکسیدانهای تجاری متداول که عوارضی در پی دارند، استفاده شود.

یافته‌های تحقیق دکتر کتایون مرتضی سمنانی، دکتر مجید سعیدی، دانشیاران دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و دکتر زهرا نوزادی، داروساز در مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره چای سبز با آنتی اکسیدان‌های تجاری در کرم هیدروکینون 2 درصد نشان می‌دهد: عصاره چای سبز در مقایسه با سدیم متا بی‌سولفیت و BHT اثر آنتی اکسیدانی بیشتری داشته و با توجه به ویژگیهای این عصاره در محافظت پوست در مقابل اشعه ماورای بنفش و کاربرد این گیاه به صورت موضعی که از گذشته برای برطرف کردن تورم به کار می‌رفته است می‌توان به این گیاه به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی در فرآورده‌های آرایشی بیش از پیش توجه کرد.

با توجه به عوارض مختلف گزارش شده از آنتی اکسیدان‌های تجاری، در سالهای اخیر، ‌تحقیقات بر روی دستیابی به آنتی اکسیدان‌های سالم‌تر و موثرتر از منابع طبیعی متمرکز شده است.

هیدوکینون، یک ماده روشن کننده است که به سختی پایدار شده و براثر اکسیداسیون در معرض هوا به سرعت قهوه‌یی رنگ می‌شود.

محققان در این پژوهش، فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنانولی برگهای خشک شده چای سبز را در مقایسه با آنتی اکسیدان‌های تجاری در غلظت‌های 1/0، 5/0، 1 و 2 درصد در کرم هیدروکنیون دو درصد را بررسی کردند.

همچنین فرآورده‌های حاوی آنتی اکسیدانها و این را عصاره به مدت سه ماه در دمای 25 درجه سانتیگراد و 45 درجه سانتیگراد و به دور از نور نگهداری شدند.

پایداری فیزیکی و درصد هیدروکنیون باقیمانده پس از دو هفته، 1،2 و 3 ماه بررسی شد. نتایج این مطالعه حاکی از تسریع تخریب هیدروکینون با افزایش دما بود.

در ماه سوم، در هر دو دمای 25 و 45 درجه سانتیگراد، ‌عصاره در تمامی غلظت‌ها فعالیت بیشتری را در مقایسه با آنتی اکسیدان‌های تجاری نشان داد.

همچنین در ماه سوم، فرآورده‌های حاوی عصاره پایداری فیزیکی مناسبی را با مقدار هیدروکینون باقیمانده 70،75،77 و 81 درصد (به ترتیب افزایش غلظت) در دمای 25 درجه و 50، 54، 58 و 62 درصد در دمای 45 سانتیگراد نشان داد.

::: عصاره چای سبز می‌تواند سرطان زا باشد

پژوهش‌های محققان دانشگاه می‌سی سی پی نشان داد که مکمل‌های غذایی ساخته شده از عصاره چای سبز باعث رشد و نمو توده‌های سرطانی خاصی در بدن می شود.

این مطالعه که در شماره اخیر نشریه journal of natural productبه چاپ رسیده است تاثیر ماده موثر موجود در عصاره چای سبز بر عامل تنظیم‌کننده کلیدی رشد سلول‌های سرطانی در حضور اکسیژن کم یا فاکتور شماره یک القاء شده با کاهش اکسیژن را بررسی کردند.

دانشمندان دریافتند که عصاره چای سبز در مقادیر زیاد نه تنها از بروز سرطان پیشگیری نمی‌کند و سلول‌های سرطانی را نمی‌کشد بلکه به رشد و بقاء سرطان کمک می‌کند.

نوشیدن چای سبز بسیار مفید است . هزاران سال است که مردم چای سبز می نوشند ولی این عقیده که برای پیشگیری و مهار سرطان روزانه عصاره چای سبز که معادل ‪۱۰۰ها فنجان چای است بنوشیم باید تصحیح شود.

 

::: چاى سبز در درمان سرطان پروستات موثر است

بنا به گزارش چاپ شده در مجله پژوهش هاى سرطان ، مواد شیمیایى موسوم به پلى فنولها که در ساختمان چاى سبز وجود دارد از سرعت پیشروى سرطان پروستات ،جلوگیرى مى کنند.
به نوشته شماره جدید نشریه درد،تحقیقات پژوهشگران نشان مى دهد که دادن پلى فنولهاى چاى سبز به موش ها از گسترش و پیشرفت سرطان پروستات در آنها جلوگیرى مى کند.
در این مطالعه پژوهشگران ،مواد شیمیایى چاى را به منظور استفاده دراین پژوهش تصفیه کرده و مورد استفاده قرار دادند.
آنها دریافتند که پلى فنون ها از یک خط سیر شیمیایى که وظیفه و نقش اساسى در توسعه سرطان پروستات دارد ،جلوگیرى مى کنند.
به گفته پژوهشگران ،سرطان پروستات در مردان بالاى۵۰ سال بروز مى کند
ولى مراحل شیمیایى که باعث ایجاد سرطان پروستات مى شود چندین سال قبل از آن شروع مى شوند.
اگر ما به هر طریق بتوانیم این روند پیشرفت سرطان پروستات را از۲۰ سال تا حتى۲۵ سال تغییر بدهیم ،آن وقت مى توان گفت به یک دستاورد قابل توجه دست یافته ایم .
پژوهشگران همچنین تاکید مىکنند که نوشیدن حتى۱۲ فنجان چاى سبز در هر روز مسمومیتى در بدن انسان ایجاد نمى کند.

  ::: از خواص ضد سرطانی چای چه می‌دانید؟

چای در کنار فایده‌های فراوانش خاصیت ضد سرطانی نیز دارد. مطالعات دانشمندان استرالیایی نشان می‌دهد مصرف طولانی مدت چای سبز تا 77 درصد سرطان تخمدان در زنان را کاهش می‌دهد.

در این تحقیق با مطالعه بر روی 900 زن ثابت شد آنان که چای سبز مصرف می‌کنند میزان ابتلا به سرطان تخمدان در آنها به مراتب پایین‌تر از دیگران است. دانشمندان گفتند خاصیت ضد سرطانی در چای خشک سیاه نیز وجود دارد اما این خاصیت کمتر از چای سبزست.

دانشمندان آمریکایی نیز اعلام کردند: علت پیشگیری از سرطان در چای وجود ماده‌ای به نام کاتیسین است که در پیشگیری از سرطان مثانه نیز مؤثرست.

 

::: نوشیدن منظم چای سبز استقامت بدن را در تمرینات ورزشی افزایش می‌دهد

 

براساس تازه‌ترین بررسی‌ها مصرف میزان مشخصی از عصاره چای سبز به طور منظم میزان استقامت افراد را برای ورزش کردن از 8 تا 24 درصد افزایش می‌دهد.
براساس گزارش مجله آمریکایی فیزیولوژی - کنترل، این یافته‌ها تاییدی بر فرضیه‌ای است مبنی بر این که تحرک برای استفاده از اسیدهای چرب یک راهکار قابل توجه برای افزایش ظرفیت استقامت و توانایی تحمل افرادست.
محققان می‌گویند: براساس محاسبات، یک ورزشکار به وزن 75 کیلوگرم باید برای دستیابی به ظرفیتی که مدنظر ما است و براساس آزمایشات به دست آمده در روز 4 فنجان عصاره چای سبز بنوشد.
این بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف بالای این نوشیدنی و یا مواد تشکیل دهنده فعال آن برای دستیابی به این هدف کافی نیست بلکه مصرف منظم و در یک دوره‌ طولانی تاثیرگذارست. 
 

به نقل از http://www.sabziran.ir
 گروه زیست دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

کاهش قند خون با مصرف سرکه ؛تاثیر مثبت لیمو بر کبد

 

پروتئین موثر در درمان حساسیت شناسایی شد

محققان معتقدند پروتئینی را شناسائی کرده اند که می تواند در درمان قطعی حساسیت (آلرژی) مفید باشد.

به گزارش ایسنا، به نقل از BBC  ، محققان موسسه تحقیقات سرطان لندن موفق به شناسایی پروتئینی شده اند، که با مهار عمل آن، از پاسخهای شدید آلرژیک جلوگیری می شود. در حال حاضر یک سوم مردم دنیا از آلرژی رنج می برند.

آلرژی پاسخ نادرست سیستم ایمنی بدن به موادی از قبیل گرده گیاهان، گردو خاک و موی بدن حیوانات است که بصورت عطسه، آبریزش بینی، خارش پوستی و سرفه ظهور می کند. درمانهای فعلی آلرژی تنها این علایم را از بین می برند، نه علت ایجاد آن را.

درمان موشهای طبیعی با داروی سرکوب کننده این پروتئین(pllodelta)  موجب شد موشهای یاد شده، هیچ واکنش آلرژیکی نشان ندهند. محققان کاشف این پروتئین امیدوارند تا بتوانند به زودی دارویی جهت سرکوب این پروتئین در انسان پیدا کنند.

تاثیر مثبت لیمو بر کبد

 جدیدترین تحقیقات نشان می دهد اگر آب لیموی تازه در اوایل روز به آب گرم اضافه و نوشیده شود در پاکسازی کبد موثر است.

در این تحقیقات به کسانی که دوره درمان پرهیز از گوشت ، تخم مرغ و شکلات را می گذرانند توصیه شده است برای به دست آوردن نتایج بهتر از دوره درمان خود، آب لیموی تازه با آب گرم نیز مصرف کنند

کاهش قند خون با مصرف سرکه

برای کنترل قند خون بهتر است به جای مصرف دارو از سرکه استفاده شود

به گزارش پایگاه اینترنتی پاپیولرساینس ، پژوهشگران دانشگاه دولتی آریزونای آمریکا با بررسی 29 داوطلب که دو سوم آنان مبتلا به دیابت یا مستعد ابتلا به این بیماری بودند، دریافتند، این گروه پس از یک هفته مصرف سرکه، قند خونشان به میزان قابل توجهی کاهش یافت.

به گفته این پژوهشگران ، مصرف دو قاشق سرکه پیش از صرف غذا برای افراد مبتلا به دیابت یا کسانی که مستعد ابتلا به این بیماری هستند ، بسیار سودمند است

 

موش های هیولا

094707.jpg

به آنهایى که از شانس بد مبتلا به «جونده هراسى» هستند توصیه مى شود که هیچ وقت آرزو نکنند که با ماشین زمان به ونزوئلا در دوره میوسن برگردند. ظاهراً در آن روزگار همه جوندگان یک گلوله کوچک پشمالو و ملیح مثل خوکچه هندى دختر کوچولویتان نبودند.
در واقع فسیل هشت میلیون ساله یکى از خویشاوندان نزدیک خوکچه هندى موسوم به Phoberamys pattersoni، که به تازگى کشف شده، نشان مى دهد که این حیوان داراى دندان هاى بسیار بزرگ و وزنى معادل یک گاو هولشتاین بوده است. مارسلو سانچز _ ویلاگرا دیرین شناس دانشگاه توبینکن در آلمان و همکارانش براى تعیین وزن این حیوان سطح مقطع عرضى استخوان هاى پایش را اندازه گرفتند. بعید است که مقطع این استخوان ها بیشتر از آنچه که براى تحمل وزن بقیه بدن لازم است، پهن شود. آنها وزن این جانور را در مواردى نزدیک به ۷۵۰ کیلو تخمین زدند و این یعنى آن که Phoberomys از هر نظر که بگویى بزرگترین جونده اى است که تا به حال روى زمین جولان داده است. آمریکاى جنوبى هنوز هم ماواى جوندگان درشت هیکل است. در واقع بزرگترین عضو زنده این گروه یعنى گراز آبى که جثه اى به اندازه یک گوسفند دارد را در خود جاى داده است. سانچز و همکارانش از روى شکل دندان ها و فسیل گیاهانى که در اطراف بقایاى این حیوان یافته اند، حدس مى زنند که Phoberomys از علف هاى زبر درون یا کنار آب تغذیه مى کرد. این همان کارى است که گراز آبى هنوز هم مى کند. با این اوصاف چه چیزى مى توانسته این جوندگان غول پیکر را بترساند. احتمالاً کروکودیل هاى ۱۲ مترى که در آن روزگار در آنجا فراوان بودند.
Natural History, Jan.2004

تاثیر عشق بر زنان و مردها و تغیرات هورمونی در آنها



مرد ها مارسی هستند و زن ها ونوسی- به غیر از زمانی که عاشق میشوند
.

 

در طول این دوره مرد و زن بیشتر از هر دوره دیگر به هم شبیه میشوند. 

 

Donatella Marazziti از دانشگاه Pisa در ایتالیا در سال 1999 ثابت کرد که میزان neurotransmitter serotonin در افراد عاشق و همچنین افرادی که از اختلالات

 

روانی رنج میبرند بسیار از حد معمولی خود پایین تر است و هر دو گروه

 

زمان بسیار زیادی را صرف فکر کردن در مورد شخص یا چیزی میکنند.

 

هم اکنون Marazziti و همکارانش تغییرات هورمنی که در افراد عاشق ایجاد

 

میشود را مورد بررسی قرار داده اند. گروه وی میزان تعدادی از هورمن های

 

کلیدی در 12 مرد و 12 زن را که در شش ماه گذشته عاشق شده اند

 

را اندازه گیری کرده و مورد بررسی قرار داده اند. آنها سپس آزمایش

 

مشابهی را بر روی 24 نفر دیگر که یا ازدواج کرده اند و یا تنها زندگی میکنند

 

انجام داده و نتایج حاصل از این دو آزمایش را مقایسه کرده اند.

 

نتایج اولیه نشان داده است که میزان هورمن هایی که موجب به وجود آمدن فشارهای عصبی در افراد میشوند هم در مرد ها و هم در زن هایی

 

که عاشق هستند بسیار زیاد است. این موضوع نشان میدهد که معاشقه

 

تا حدود زیادی موجب پریشانی افراد میشود.

 

این آزمایش ها نتایج دیگری نیز به همراه داشته اند. میزان هورمن های

 

جنسی مردانه که باعث به وجود آمدن رفتارهای خصمانه یا ناشی

 

از خشم میشود و همچنین باعث تحریک جنسی جنس مذکر میگردد

 

در مردانی که عاشق بوده اند بسیار از حالت عادی کمتر بوده است.

 

اگر چه هورمن های مشابه در زن هایی که به درد عشق مبتلا گشته اند از همجنسان خود که عاشق نیستند بیشتر بوده است و این نشانگر این

 

موضوع است که در دوران عاشقی مرد ها به نوعی به زن ها شبیه

 

شده و زن ها هم به مردها شبیه میشوند.

 

تحقیقات دیگر نشان داده اند که میزان testosterone در مرد ها با زیاد شدن

 

فعالییت های جنسی افزایش میابد. بنابر این اگر تغییرات در اندازه هورمن ها

 

تنها ناشی از افزایش در فعالییت های جنسی باشد، میزان هورمن های

 

جنسی در مرد ها به جای کاهش یافتن باید افزایش میافت. این موضوع

 

تا حدودی نظریه Marazziti را تائید میکند.

 

نزدیک شدن سطح testosterone در زن و مرد تنها دلیل برای اثبات این نظریه

 

نیست و پژوهش های دیگری که در این زمینه انجام شده اند نشان داده اند که عاشق شدن چشم افراد را در برابر خطاهای فرد مورد علاقه آنها میبندد.

 

زمانی که فرد عاشق به فرد مورد علاقه خود نگاه میکند چرخه طبیعی که

 

در افراد برای ارزیابی دیگر افراد در مورد فعالییت های اجتماعی مورد

 

استفاده قرار میگیرد از کار می افتد.

 

متاسفانه یا خوشبختانه این حالت ها (عشق رمانتیک) برای همیشه

 

باقی نمی مانند. زمانی که Marazziti همین افراد را بعد از 1-2 سال زمانی

 

که دیگر عاشق نبوده اند مورد بررسی قرار داده متوجه شده است که میزان

 

هورمن ها به حالت عادی خود بازگشته اند.