شیرین ترین ماده دنیا

  سلام پشاپیش فرارسیدن سال جدید ورسیدن بهار را به    همه دانشجویان عزیز و به

 خصوص دانشجویان باحال زیست تبریک می گوییم.

  و امیدواریم سال 1383سال خوبی برای همه شما عزیزان    باشد .

.......................................................................................................

........................................................................................................

 در حال حاضر توماتین(tomatin) به عنوان شیرین ترین ماده  دنیا در جهان شناخته

 شده است. این ماده که یک نوع پرتئین است در واقع از یک  سلول پرتئین طبیعی متشکل

 ازانواع اسید های آمینه تشکیل شده که با روشهای فیزیکی و به طور خالص از دانه

 های گیاهی درآفریقا به دست می آید. نام این گیاه کاتمف( katemfe) ویادر زبان محلی

 میوه قرمز معجزه سازنام دارد که به طور کلی قابلیت کشت در مناطق گرم را داراست.

 این گیاه اولین بارتوسط شخصی به نام دانیل در سال 1855 کشف شد.قدرت شیرینی

 توماتین به حدود2000تا2500برابر محلول8تا10درصد  ساکاروزمی رسد که خود

 می تواند تحول بزرگی در صنایع شیرینی ایجاد کند.

 چراکه بااستفاده از این ماده به خاطر اثر شیرین کنندگی بالایی که دارد، مصرف قندهای

 مختلف دیگر به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. توماتین حدود4 کیلوکالری در گرم

 انرژی تولید می کند که به خاطر حضورش در صنایع غذایی به عنوان یک شیرین کننده

 جنبه های پرتئینی و کالری زایی آن در نظر گرفته نمی شود امروزه کاربرد های تجاری

 توماتین به عنوان یک مزه اصلاح شده باعث ایجاد طعم و مزه خاصی در مواد غذایی

 گردیده وشرایط دلپذیری را با توجه به ذائقه بشر پدید‌ آورده است و با توجه به افزایش

 چشمگیری که از نظر کاربرد درصنایع غذایی ازخود نشان داده است درواقع با پیشرفت

 فرآیندهای مختلف صنایع غذایی نقش مهمی را به عنوان شیرین کننده بر عهده دارد.

نظرات 1 + ارسال نظر
شیرین سه‌شنبه 4 فروردین‌ماه سال 1383 ساعت 10:42 ق.ظ

سال نو شما هم مبارک

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد