خواص داروئی زرشک
زرشک از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است و میوه آن خواص زیر را دارد:
· قابض است.
· تقویت کننده قلب است.
· خونریزی را برطرف می کند.
· برای برطرف کردن بیماریهای کبدی مفید است.
· صفرابر است.
· دم کرده زرشک را برای برطرف کردن ناراحتی های دهان غرغره کنید.
خواص ریشه و پوست ساقه
· صفرابر و مسهل است.
· کبد را پاک و تقویت می کند.
· اعمال دستگاه گوارش را منظم می کند.
· سوء هاضمه را از بین می برد.
· بی اشتهایی را برطرف می کند.
· برای رفع یبوست مفید است.
· در درمان یرقان و زردی موثر است.
· نقرس و رماتیسم را برطرف می کند.
· آنهائیکه مبتلا به ورم طحال هستند می توانند برای معالجه از این گیاه کمک بگیرند.
· واریس را درمان می کند.
· برای برطرف کردن سوزش ادرار مفید است.
· فشار خون را پائین می آورد.
· برای شست و شوی چشم می توانید از جوشانده ریشه و ساقه و زرشک استفاده کنید.
خواص برگ زرشک
· آب آوردگی بدن را برطرف می کند.
· اسهال مزمن را درمان می کند.
· برگ زرشک دارای مقدار زیادی ویتامین سى می باشد بنابراین در درمان بیماری اسکوربوت اثر مفید دارد.
· جویدن برگ زرشک باعث محکم شدن لثه و دندان می شود.
· در موقع آنژین و گلو درد، درم کرده برگ زرشک را غرغره کنید.
خواص داروئی موز
موز از نظر طب قدیم ایران معتدل است و خون را غلیظ می کند. موز انرژی زیادی دارد و چون نرم هست غذای خوبی برای کودکان و اشخاص مسن می باشد.
· بدلیل داشتن پتاسیم زیاد ضد سرطان بوده و غذای خوبی برای ماهیچه ها می باشد.
· موز ملین بوده و همچنین در درمان اسهال و اسهال خونی به کار می رود.
· موز خونساز است بنابراین اشخاص لاغر و کم خون حتما باید موز بخورند.
· موز تقویت کننده معده است و در درمان زخم معده و روده موثر است.
· گرد موز داروی خوبی برای پائین آوردن کلسترول است.
· شیره گلهای موز درمان کننده اسهال خونی است.
· جوشانده موز اثر قطع خونریزی دارد.
· ضماد برگ درخت موز برای درمان و سوختگی مفید است.
· ریشه موز دفع کننده کرم معده است.
· موز نفاخ است و زیاد خوردن آن خصوصا در سرد مزاجان تولید گاز معده می کند برای رفع این عارضه باید پس از موز کمی نمک خورد.
· تاثیر خوبی در تامین رشد و تعادل سیستم اعصاب دارد.
· برای درمان ضعف بدن موز را با عسل بخورید.
· موز بعلت دارا بودن قند زیاد برای مبتلایان به مرض قند مضر است و نباید در خوردن آن افراط کنند.
تاثیر کمبود کلسیم و پروتئین در رشد ناخن ها
کمبود کلسیم و پروتئین اثر زیانباری در رشد و زیبائی ناخنها دارند. اگر ناخنهایتان زود به زود می شکند، خوردن شیر را فراموش نکنید و به تغذیه خود توجه داشته باشید
مقداری ژلاتین را در آب میوه مخلوط کرده و بخورید . تغییرات کلی در فرم ناخن ها دلیل تغییرات متابولیکی بدن است، مثلا اگر ناخن هایتان به صورت کاسه ای درآمده و فرم خود را از دست داده حتما به پزشک مراجعه و علت آن را پیدا کنید .هفته ای دو مرتبه و هر بار به مدت 5 دقیقه ناخنهایتان را در روغن زیتون گرم بگذارید تا ناخنهای محکمتری داشته باشید. انگشتان و دستهای خود را ورزش دهید چون ورزش باعث رشد سریع ناخنها می شوند
هنگام استفاده از شوینده ها حتما از دستکش استفاده کنید .دستکش دولایه ای که پوشش داخلی نخی دارد مناسب تر است زیرا دستکش های پلاستیکی ساده باعث عرق کردن دست و نرم شدن ناخنها و در نتیجه شکستن آنها می شود. در مایع ظرفشویی مقداری آبلیمو بریزید تا هم قدرت پاک کنندگی بهتری پیدا کند و هم این که به دستها و ناخنهایتان صدمه نزند.
با سلام و تبریک سال نو و تشکر از بازدید و اظهار لطف و نیز از زحمتی که برای وبلاگ خوبتان می کشید... بنده با افتخار به شما لینک دادم. موفق باشید.
ba salam khednate shoma matalebe darj shode tavasote shoma neshane talash va poshtekare shoma mibashad omidvaram hamishe movafagh bashid